Банкеръ Daily

Общество и политика

Спешна помощ: Близо 70 души са били прегледани на протеста снощи

През изминалото денонощие екипи на Центъра за спешна медицинска помощ в София са обработили над 60 сигнала. В периметъра на протестите са работили шест спешни екипа. На място са били прегледани повече от 40 служители на МВР и близо 30 цивилни лица. Освен това медицинска помощ се е полагала и на лица на територията на Регионалните полицейски управления. 

В Центъра за медицинска помощ и лечебните заведения са оказали медицинска помощ на повече от 80 представители на органите на реда. В лечебните заведения са прегледани и обработени 43 цивилни лица, от които хоспитализирани са двама души.

За денонощието, по лечебни заведения:

 В Първа МБАЛ-София са прегледани двама души – служител на МВР и цивилно лице. Лечебното заведение информира за един хоспитализиран.
 
В УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ" са прегледани общо 37 души: 13 служители на МВР и 24 цивилни лица. Няма хоспитализирани.
 
Във ВМА са прегледани общо четирима души, трима са освободени, а един е хоспитализиран.
 
В УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ са прегледани общо 17 души: 13 цивилни лица и четирима служители на МВР. Хоспитализиран е един служител на МВР.
 
В УМБАЛ „Света Анна“ е прегледан един цивилен - отказал изследвания и напуснал лечебното заведение.
 
Представители на органите на реда са обслужвани и от МВР болница. Общо 23-ма служители са преминали през Спешното отделение на лечебното заведение. Има хоспитализирани.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във