Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Трифонов: Щом социолозите ме плюят, значи съм на прав път

Слави Трифонов

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно. Това бе коментарът на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод информацията, че няма да се кандидатира за депутат.

"Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: “Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към “Има такъв народ” ерозира и спада.”

Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента.

А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите", написа  Трифонов във Фейсбук.

В понеделник Трифонов обяви, че  няма да се кандидатира за депутат на предстоящите на 11 юли парламентарни избори. Той обясни решението си с това, че неговото място не е в парламента, а "да носи отговорност за хората, които са в НС и за това, което правят".

Телевизионният водещ обясни, че партията е създадена като платформа, на която да се качат професионалисти, които имат желание и смелост да правят, каквото трябва. Той оповести и бъдещите си планове. 

"Аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето", каза той, без да уточнява какво има предвид.

Facebook logo
Бъдете с нас и във