Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Трифонов прави партия и телевизия

Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви в последния брой на "Шоуто на Слави" снощи, че ще прави нов телевизионен проект "Седем осми" и партия "Няма такава държава". 

"Ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как ще разберете сами. Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати в закон", обяви Трифонов.

Телевизията е с работно име "Седем Осми", а девизът ще бъде  "Силата е в истината". Слави Трифонов коментира и медийната среда в България, за да обясни нуждата от проекта ме. "Сега, през 2019-та сме на 111-то място по свобода. Преди нас вече са държави като Ангола, Бенин, Монголия, Перу, Сиера Леоне и други, които в предишни години сме изпреварвали", каза той.

"Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме Би Ти Ви", каза той и благодари за 19-годишното сътрудничество с телевизията. "Пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември", завърши Трифонов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във