Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Трифонов подгрява публиката за старта на телевизията си с клип

"Силата не е във властта". Така започва видео, качено в профила на шоумена и лидер на партия "Няма такава държава" Слави Трифонов, с което той обявява началото в най-скоро време на телевизията си "7/8TV".

Надписът се появява на фона на кадри на премиера Бойко Борисов. "Силата не е в популизма", продължава клипът и показва снимки от качването на лидера на БСП Корнелия Нинова на черен кон. "Силата не е в парите", обявяват от "7/8TV", а на заден план бившият ръководител на фалиралата КТБ и бившият шеф на БНБ прегърнати пеят "Назад назад, моме Калино".

"Силата не е в един човек", продължава клипът и припомня изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че той е инструментът на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата. "Силата не е в една партия", визират от 7/8 посланието на ГЕРБ. "7/8TV – силата е истина", завършва клипът, който обещава "скоро!" да може да бъде гледана телевизията.

От екипа на Трифонов засега отказват подробности дали телевизията ще е само онлайн, или ще бъде излъчвана и ефирно. Очаквало се това да бъде обявено в близките дни.

https://www.youtube.com/watch?v=_D0t1AqH4Hc

Facebook logo
Бъдете с нас и във