Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Трифонов благодири на гласувалите за партията му

Лидерът на "Има такъв народ", която стана втора политическа сила на проведените на 4 април парламентарни избори, Слави Трифонов благодари на гласувалите за партията му. Той направи това с кратко изявление в социалната мрежа.

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас. Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие".

Това написа лидерът на "Има акъв народ" Слави Трифонов във Фейсбук.

Той не коментира казаното по-рано днес от председателя на БСП Корнелия Нинова. „Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна“, заяви тя пред БНТ тази сутрин. „Сега в парламента влязоха други партии и сме повече. Може и да се съберем по политики“, допълни Нинова. 

„Слави Трифонов, ако предложи кабинет, когато дойде мандат при него, и му е необходима нашата подкрепа, ние ще дадем своите гласове и подкрепа за политики, които може да прави този кабинет, без разбира се да се натрапваме, казваме: ако е необходима нашата подкрепа, ще я имате“, посочи лидерът на социалистите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във