Банкеръ Daily

Общество и политика

Слави Бинев: Преминах към ДПС, за да разчупя стереотипите

Преминаването ми в ДПС е дързък ход, който има за цел да разчупи стереотипите. Родолюбието не е омраза, не е отрицание, то е единение, то е обич, любов. Аз винаги съм бил за прагматичния патриотизъм, който дава решение, не за празнодумното патриотарство. Това заяви кандидат-депутатът от ДПС (и бивш народен представител от Патриотичния фронт и член на ЕНП от „Атака”-б.р.) Слави Бинев в серия във видеопослание, цитиран от Би Ти Ви. 

„Патриотът не превръща своите в рая или в крепостни селяни. Истинските патриоти знаят как да използват талантите на тези, който ги следват, и се гордеят с тях, а не ги карат да мълчат гузно заради сделките, които е трябвало да сключват”, обясни Бинев

Във друго видео Бинев посочва, че „патриотите по принцип са против имиграцията, но има една друга имиграция – междуградската миграция”. Кандидат-депутатът пита „няма ли достойни граждани на 23 МИР”, защото останалите кандидати от неговия район били от Бургас, Карлово и Перник, докато той, майка му, баба му и прабаба му били родени в един и същи квартал.

„Аз не съм анонимен, може да съм противоречив, но не съм анонимен. Свикнахме да избираме анонимни хора, зад които да се крият анонимни решения. Време е да сложим точка на депутатското емигрантство!”, казва бившият представител на ПФ и „Атака”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във