Банкеръ Daily

Общество и политика

Силвестър Сталоун настоя Борисов да говори на английски, премиерът отговори - "so-so"

S 250 481a6ac7 310c 460d 84fd bd7e465a41d8
S 250 247140ac 6a3c 4c2e ad34 145c6b1eb089

Премиерът Бойко Борисов посрещна в Министерски съвет холивудската звезда Силвестър Сталоун. Двамата пиха кафе и изгледаха трейлъра на „Рамбо V: Последна кръв”. Премиерът беше любопитен да научи подробности около филма, който е сниман у нас.

"Ти си същият Рамбо от преди 11 години, много се радвам да те видя", каза Борисов, а Сталоун си спомни, че тогава премиерът му е обещал да говори на английски при следващата им среща. Борисов отвърна "so-so".

След това премиерът показа на Слай тяхна снимка от преди години, когато той пак беше у нас и двамата разговаряха. "Тука още съм mayor (кмет на английски - б.р.)", каза му Борисов.

"Спомням си", отвърна Сталоун и подчерта, че има невероятна промяна, като обърна внимание на строителството в страната. "Нещо, което в Америка се прави за 2 месеца, тук го правите за 2 седмици".

Борисов побърза да се похвали, че са построили 62 км метро, а в момента се правят паркове и градинки. Той му благодари за добрите думи, които споделя в интернет за България. Холивудската звезда каза, че доста е харесал страната ни.

Видеото от срещата може да гледате ТУК.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във