Банкеръ Daily

Общество и политика

Сидеров в подкрепа на Симеонов: Никакви оставки!

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров подкрепи вицепремиера Валери Симеонов, след като от ДПС поискаха неговата оставка. 

"Призовавам да не подава оставка! А, като се върна ще седнем да говорим, и да му разкажа за моята 12 - годишна борба с необективната и поръчкова журналистика. Никакви оставки!", написа Сидеров в социалните мрежи.

В момента той е на сватбено пътешествие със своята съпруга Деница.

"За два дни да напусна родината и веднага някой започва да истеризира. Човек не може да си направи спокойно сватбеното пътешествие. До мен достигна новината, че от ДПС са поискали оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Без ясна причина. Защото бил националист. А националисти не можело да има в управлението на европейски държави. Само, че Словакия я управляваха националисти, когато беше домакин на Евросъюза. Полша и Чехия също ги управляваха националистически партии. А какъв друг, освен националист, е Виктор Орбан, който следва националния си интерес, дори и в противоречие с Брюксел. Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист, което значи да следва интереса на своя народ и държава", коментира лидерът на "Атака".

По думите му исканията на ДПС нямат основание.

"Ние, патриотите, сме във властта, за да вършим добри неща за България. За няколко месеца досега бяха свършени такива, добри неща, и това ще продължава.", заяви Волен Сидеров

Facebook logo
Бъдете с нас и във