Банкеръ Daily

Общество и политика

Сидеров: Никой не разбра как е нареден кабинетът

Лидерът на „Атака" Волен Сидеров заяви в парламента, че не е изненадан от споразумението за правителство „и от този годеж, който се е очертал".

Той беше категоричен, че още за изборите 2013 г. лидерът на НФСБ Валери Симеонов е „бил напазаруван, за да бъде патерица на ГЕРБ, но тогава ГЕРБ не стигат до властта, защото са спрени от „Атака".

„Ето сега щастието е пълно. Както се казва: Младите щом се обичат, да се вземат. Мисля, че няма да бъде нормално това, което ще се роди", добави Сидеров.

Той заяви, че от Патриотичният фронт действат различно от това, което говорят и пишат. „Защото да се съгласиш с 90% от програмата на ГЕРБ и така наречените реформатори, като част от тях са партии, които са унищожавали България - имам предвид партията на Костов, партията на Кунева, да приемеш това и да се наричаш патриот, за мен е нон-сенс", допълни Сидеров.

Той коментира, че сега въпросът „Кой" стои с още по-голяма сила, защото никой не е разбрал как е нареден кабинетът. И въпреки желанието на всички да се премахне задкулисието, то сега става още по-голямо.

Лидерът на „Атака" отбеляза, че въпреки задкулисието сега, не се чуват вувузелите. „Не знам дали не са ги прибрали в домакинството на американското посолство", добави още той, цитиран от партията.

Сидеров коментира като изпълнение за пред публиката и за пред Брюксел, недаването на министерски пост на ПФ. Той е убеден, че ще им бъдат дадени добри постове извън министерските - като агенции, пристанища.

Относно присъствието на АБВ в правителството, Сидеров коментира, че те също са в комбинацията, защото това е била целта на тяхното раждане.

Facebook logo
Бъдете с нас и във