Банкеръ Weekly

Общество и политика

Сидеров: Избран с измама да не говори за избори

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира в парламента предложението на президента Плевнелиев за референдум, но не обясни дали ще подкрепи предложението на държавния глава. Любопитно е, че  един от предложените в допитването въпроси за въвеждане на задължителното гласуване е искане и на националистите.

„Това е човек, който е избран с най-големите измами от последните десетилетия за президент. Един човек, който е избран с измама, няма морално право да говори за избори.

Да направи като мен, да си свали имунитета, за да отиде да бъде разследване за пране на пари, офшорки и всякакви други далавери, за които вече достатъчно данни има в публичното пространство. И тогава мога да го коментирам”, заяви лидерът на „Атака”.

„Електронното гласуване е най-сигурният начин за фалшифициране и купуване на вота. Представете си човек, от който зависят 500-1000 човека, как ще нареди електронно да гласуват и ще прибере парите затова. Т.е. Росен Плевнелиев в момента предлага един сигурен начин за купуване на гласове. Още едно изобличение за този човек, който работи за лобиски кръгове и за енергийно-мафиотски кръгове”, коментира още Сидеров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във