Банкеръ Daily

Общество и политика

Сидеров и Чуколов не са присъствали на инцидента с Илиан Тодоров, твърдят от "Атака"

Във връзка с изтекла в медийното пространство информация, че е имало скандал между членове на ръководството на партия "Атака" и областния управител на София-област Илиан Тодоров, от формацията заявяват в писмо до БНТ, че нито Волен Сидеров, нито Десислав Чуколов са присъствали по време на ситуацията, която описва Тодоров пред медии.

"Това, което знаем от персонала на заведението, е, че областният управител Илиан Тодоров се е държал непристойно и е хвърлял чаши и бутилки към персонала и клиенти на заведението. Тодоров е нанесъл и имуществени щети на ресторанта. Какво е предизвикало агресията на Илиан Тодоров, за нас остава неизвестно. Каква е причината за инцидента, опитваме да изясним в момента, но не смятаме, че случаят е от обществено значение", допълват от "Атака".

По-рано през деня областният управител на Софийска област Илиян Тодоров обяви, че вече не е член на "Атака" и хвърли обвинения към бившите си съпартийци, че са стигнали до саморазправа с него.

"Аз съм в болничен, с патерици съм. Те ме бяха извикали, явно по предварителна уговорка. Това е планирано от дълго време, дори ми скочиха на бой", разказа Тодоров, който даде заявка, че може да се раздели и поста на областен управител.

Facebook logo
Бъдете с нас и във