Банкеръ Daily

Атанас Атанасов:

Ще се опитаме да убедим депутатите, че не е време за избори

Гласуването на вота на недоверие ще е утре, може и да е вдругиден. Не е ясно какъв ще е резултатът. Възможността вотът да мине или да не мине е 50:50. Ние ще се опитаме да убедим народните представители, че сега не е време за избори, защото имаме толкова много кризи, които искат решение и наличие на парламент. Това каза Атанас Атанасов от ДБ преди днешните дебати в НС на вота на недоверие, предаде БНТ.

Мотивите за вота са несериозни, каза още той.

Заяви, че няма информация друг от ИТН да се отцепи, но не изключва някой от другите политически сили да участва във вота като не се яви на гласуването например.

Атанасов каза също, че ще попита ГЕРБ как така се е случило да внесат вота на недоверие, когато България е трябвало да вземе позиция по темата за вдигането на вето върху РСМ.

Нито една част от мотивите няма съществено съдържание, само приказки. Същите хора, които се безпокоят за състоянието на държавата, предлагат по-голям бюджетен дефицит. Това заяви Георги Ганев от "Демократична България" на влизане в парламента тази сутрин.

Допълни, че ще се опита да обясни на депутатите, че притесненията относно икономическото състояние на държавата са неоснователни.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във