Банкеръ Daily

Общество и политика

Севдeлина Арнаудова напуска правителствената пресслужба

Ръководителят на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова напуска поста си. 

Арнаудова ще продължи работата си в структурите на партия ГЕРБ заради започващата подготовка на политическата сила за парламентарните избори.

Премиерът Бойко Борисов свика днес от 12 часа извънредно заседание на актива на ГЕРБ в "София тех парк".  Ще присъстват членове на партията от цялата страна - депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места.  Събитието до последно не бе обявено пред медиите.

Очакванията са премиерът да изнесе реч, в която да коментира кризисната ситуация с протестите и да потвърди намерението за пълен управленски мандат.

Междувременно група протестиращи, организирали се във Фейсбук, ще се опитат да блокират Националната конференция на партията.

"Важен израз на мнение и недоволство е това нещо да бъде спряно и блокирано на момента. Ще качим разписание на колите, които се запътват към "Арена Армеец". Нека всеки, който има възможност и позиция да ги изрази! Събирането на колите е в описаното време между 09:00 и 12:00", гласи описанието на събитието в социалната мрежа.

"Ние трябва да напомним, че заслугите на Борисов са най-вече в угояването на светли личности като Пеевски, Доган, Ковачки, Вълка, Черепа и др. Да не забравяме, че нашият неземен премиер застана зад Гешев, този, който отбеляза епохални успехи най-вече срещу смядовските луканки и кокошкарите по селата, а нищожни проблеми като КТБ, Цветанов, Божков, Пеевски,някак си му бягат от полезрението", казват организаторите. Участие са заявили над 500 души.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във