Банкеръ Daily

Общество и политика

Сашо Дончев: Главният прокурор ме извика, за да ме заплашва (видео)

Бях поканен на среща с главния прокурор, за да ми каже, че моето поведение започва да става неприемливо и нетърпимо за него. Това разказва собственикът на "Овергаз" Сашо Дончев на среща с Дамския бизнес форум на 30 март. Видеозапис от събитието е качен в YouTube. Може да го гледате тук https://www.youtube.com/watch?v=OCRCC8dgbqU

"Попита какво е това, че аз подкрепям "Да, България", какво е това, че моята телевизия БиАйТи, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ и аз го гледам и питам вие какво искате да ми кажете. Казвам ви, че даже господин Филчев ми каза, че съм много мек в реакциите", разказва Дончев.

"Този същият г-н Филчев прати барети и какво се случи, какво последва. Нямам нищо общо с "Да, България", освен че познавам Христо Иванов. Нямам нищо общо с БиАйТи, освен че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник какво ми каза - ама аз не смятам, че нямате право да го правите... И аз викам вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, аз ви информирам. След като тази институция си позволява да ме заплашва, вие представяте ли си в какво общество живеем", обяснява Дончев.

От записа не се разбира дали Дончев коментира още по темата, защото в края на качения откъс той уточнява само "да оставим детайлите, бях поканен на среща по негова молба в чужд офис".

Дончев разказва за срещата си с главния прокурор Цацаров, докато коментира темата за състоянието на медиите и регулациите в страната.

Facebook logo
Бъдете с нас и във