Банкеръ Daily

Румен Радев:

Само обединени ще върнем справедливостта, ще има и възмездие

S 250 0539dacf e458 4ae1 ab1f 1739ca4943ff
S 250 f5c0fee5 1ec6 414f bc7e acfb9ac25005
S 250 36bd3bc3 b400 46a7 abbb abf6e53a1cc4
S 250 5b3a0f49 cbb8 4773 9f56 102cdddd6d35

За нас е чест да закрием кампанията си тук в Русе. Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, за да възродим Дунавската стратегия.  Заедно ще работим за каузата, която е за цяла България. Това заяви президентът Румен Радев по време на закриването на предизборната си кампания в Русе. 

"От 5 години се борим за България на закона и справедливостта", започна президентът.

„Във всяка държава си има мафия, в България мафията си има държава. 5-годишната ни битка продължава. Ние не се пречупихме и не предадохме принципите, с които ни избрахте. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас“, подчерта Радев.

Той посочи, че служебното правителство е показало, че страната може да се управлява прозрачно и отговорно.

„Днес виждаме, че заедно можем да се преборим с вируса, без да затваряме бизнеси и училища, паркове и градини. Правителството положи усилия и цената на газа за България е два пъти по-ниска, отколкото в Европа. Повишихме също и пенсиите. Показахме, че България може да отстоява своя интерес навън с ясни и аргументирани решения. Показахме, че можем да вземаме смели решения. Тези оздравителни процеси трябва да продължат. Ако запазим куража си сме обречени на успех. Изборите не са за президент и парламент, а за ценности“, обяви Румен Радев. 

"Само обединени ще върнем справедливостта. За да я върнем трябва да започнем със съдебната реформа. Трябва да има справедливост и възмездие", смята той.

Той призова да отпушим пътя си на развитие, да бъдем общество на солидарността и да направим така, че децата ни да остават в родината си.

„През последните дни мафията полага всякакви усилия да дискредитира и обърква хората. Дори да станат първа политическа сила, те няма да могат да управляват повече. Те няма да имат свой президент, с който да се върнат пак на власт. Нека е ясно, че оттук нататък всичко зависи от нас – дали ще излезем да гласуваме масово и отговорно. Имаме обща мисия, залогът е голям – бъдещето на нашите деца“, каза още Радев. 

"Не ви предадохме и няма да ви предадем. С вас сме и победа!", каза президентът.

„Искам да успокоя, че машини, които не са регистрирани в ЦИК няма да бъдат допускани. Честността на вота е гарантирана. Искат да дискредитират вота“, подчерта той пред журналисти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във