Банкеръ Daily

Общество и политика

С онлайн промоции Медицинският университет в Плевен ще дипломира 128 абсолвенти

С две онлайн промоции Факултет "Обществено здраве" ще изпрати 128 бакалаври и магистри на 7 април - Световния ден на здравето и празник на здравните специалисти.

Професор д-р Силвия Янкуловска, декан на Факултет „Обществено здраве“, кани всички дипломанти във виртуалната си класна стая, която ще се превърне в тържествена зала на двете онлайн промоции – на бакалаври и магистри. Там те виртуално, от вкъщи или от работното си място, ще положат клетва, ще бъдат приветствани от декана, ректора и от колегите си, както и ще се насладят на специален музикален поздрав.

Дипломират се специалисти от четири специалности - "Медицинска рехабилитация и ерготерапия",  "Опазване и контрол на общественото здраве", "Управление на здравните грижи" и "Обществено здраве и здравен мениджмънт". Общо 31 са дипломантите, които завършват обучението си с отличен успех.

Условията на извънредно положение и епидемичната обстановка налагат отменяне на всички тържествени събития и научни форуми на Медицинския университет в Плевен и преминаване към нов формат на провеждането им – онлайн.

Facebook logo
Бъдете с нас и във