Банкеръ Daily

Общество и политика

С доц. Мангъров продължаваме да работим заедно, обяви Борисов след среща с медика

С доц. Мангъров ще продължим да работим заедно, защото винаги се вслушвам във всяко мнение. В момент като сегашния не бива да се разделяме по една или друга тема. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той се срещна днес с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент д-р Атанас Мангъров. Борисов благодари на доц. Мангъров за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с Covid-19, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

„Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема", заяви Борисов. “Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.

Борисов беше категоричен, че правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във