Банкеръ Daily

Общество и политика

Разпитват плеймейтката, за която се предполага, че е снимала стаята на Борисов

Маги Бадер

Продължават разпитите след скандалите в Комисията за ревизия на управлението. Моделът Маги Бадер е повикана на разпит в прокуратурата, а показания вече дадоха бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски.

Имената им нашумяха по време на заседанията на парламентарната комисия. Тогава Илчовски разказа за схеми за изнудване. Намесени бяха и имената на Ангелов, както и това на Маги Бадер. Името на плеймейтката изплува като една едно от възможните, които са снимали в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов. Тя обаче отрече да има някаква връзка с разкритията.

В началото на месеца зърненият бос Светослав Илчовски, който отправи тежки обвинения към ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов за корупция и рекет, посочи коя според него е тайнствената Мата Хари, снимала в спалнята на министър-председателя в резиденция "Бояна". Той посочи името на Бадер.

Хонорарът бил осигурен от собственика на фирма "Градус" Иван Ангелов, който по-късно се закани  да съди Илчовски.

Самата Маги Бадер реагира своевременно. С пост във Фейсбук тя категорично отрече изнесеното и призова медиите да проверяват информацията си.

"Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда! Благодаря!",  написа плеймейтката в профила си във Фейсбук веднага след обвинението на Светослав Илчовски.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във