Банкеръ Daily

Общество и политика

Протестиращите обявиха "Велико народно въстание V"

"Стотният ден от бунта на българите е на 16.10, петък. След 17:00 всички, които не искат да мълчат, а да изметат мафията, се събираме в Триъгълника на властта на въстание!" Това гласи описанието във Фейсбук на събитието, озаглавено "Велино народно въстание V".

Петата поредна голяма протестна акция бе обявена в неделя - на 95-ия ден от антиправителствените протести, във видеоклип на страницата на т. нар. Отровно трио.

Адвокат Николай Хаджигенов заяви, че "съучастниците на премиера в правителството вече му се подиграват". "Проверяват го дали може да чете и не му дават оригиналното съобщение от „Мудис” (рейтинговата агенция, която в петък повиши кредитния рейтинг на България до “Ваа1” със стабилна перспектива). В оригиналния текст всяка трета дума е „корупция, Борисов, корупция, Борисов", подчерта адвокатът.

"Гласът на народа е по-силен от всичко”, отбеляза пиарът Арман Бабикян и отчете, че за трите месеца на протести бил сменен половината Министерски съвет, раздали се милиарди на посоки, а всички световни медии обърнали поглед към страната ни.

"Краката на мафията са отрязани, остана малко. Зависи от вас! Елате, за да ги пометем", призова скулпторът проф. Велислав Минеков.

Facebook logo
Бъдете с нас и във