Банкеръ Daily

Общество и политика

"Продължаваме Промяната" с пет приоритета в Кърджали

„Продължаваме Промяната“ регистрираха листата си за предстоящия вот на 2-ри октомври в Кърджали и Смолян.

„Открояваме пет конкретни приоритета, сред които изграждането на околовръстен път на Кърджали и паралелното договаряне на отварянето на ГКПП “Маказа“ за тежкотоварни автомобили“, обяви Георги Чепишев – втори в листата на „Продължаваме Промяната“ в Кърджалийско.

Листата за Кърджали се състои от общо седем кандидати за народни представители. Водач е председателят на 47-ото Народно събрание Никола Минчев. След него се нареждат Георги Милчев Чепишев, Венцислав Петков Кирчев, Емрах Акиф Акиф, Марияна Георгиева Димитрова, Ивайло Добрев Щерев и Димо Николаев Сандев.

Приоритетите на партията включват и разширяването на ГКПП “Маказа“, изграждане на индустриално-икономическа зона, инвестиции в културно-исторически туризъм, и изграждане на многофункционална спортна зала.

Досегашният председател на антикорупционната парламентарна комисия Михал Камбарев ще оглави листата на „Продължаваме Промяната“ в 22-ри МИР – Смолян.

Листата на „Продължаваме промяната“ в 22-ри МИР – Смолян включва водачът Михал Камбарев, следван от Явор Руженов, Венцислав Чавдаров, Емил Келешев, Васил Даскалов, Михаил Тодоров, Марина Христова, Александър Дунчев.

„Успяхме да вдигнем пенсиите, да направим детските градини безплатни, да спрем първата голяма схема на ГКПП „Капитан Андреево“, припомни Камбарев успехите на кабинета „Петков“.

По думите му основните предизборни приоритети на партията включват продължаване на борбата срещу корупцията, реформиране на КПКОНПИ, която да стане орган за реална борба с нея. „Продължаваме Промяната“ ще продължават социалната програма, заложена в работата на миналото коалиционно правителство. Те предвиждат ново повишение на пенсиите и увеличение на заплатите, съобразено с инфлацията.

Михал Камбарев посочи, че приоритетно при развитието на област Смолян ще се работи активно за отварянето на ГКПП „Рудозем – Ксанти“.

Борислава Кирилова

Facebook logo
Бъдете с нас и във