Банкеръ Daily

Ивайло Мирчев към Слави Трифонов:

Приоритетите ти бяха миш-маш, а премиерът - мениджър продажби

Отиваш на избори. Хората ти гласуват доверие, изразяващо се в 65 депутати. Нужни са 121 за съставяне на правителство. Нямаш 121, имаш 65. Но се държиш все едно имаш 165.

Това написа във Фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев по повод интервюто на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов пред националната телевизия.

,,Вместо реални преговори за коалиционно споразумение, с ясни ангажименти, просто показваш един списък с министри, с който всички трябва да се съгласят, нищо, че имаш само 65 представители в парламента. Премиерът в този списък е мениджър продажби в микрофирма, а МВР министърът офшорен адвокат, обвинен в плагиатство. По-голямата част от останалите министри са черна дупка'', допълни Мирчев.

"Не представяш управленска програма, обявените приоритети са миш-маш...Накрая, обаче казваш: Христо Иванов е виновен. Ами не, не е виновен Христо Иванов. Отговорността е в този, който е решил, че точно това е правилният начин да служиш на страната си. А той не е, завършва публикацията си народният представител от "Демократична България".

Единственият коментар след интервюто на Слави Трифонов пред БНТ към момента от "Изправи се БГ! Ние идваме!" е кратък Фейсбук пост на съпредседателя на коалицията Николай Хаджегенов.

Лаконичната публикация на Хаджигенов гласи: "Сега вече знаете, защо не свиря на виола..."

Припомняме, че това бе едва второто интервю, което Трифонов дава на обществена медия. Той гостува два пъти в предаването "Политически НЕкоректно" на Петър Волгин по БНР.  Интервюта на други медии извън неговата телевизия "7/8 ТВ" засега председателят на "Има такъв народ" отказва. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във