Банкеръ Daily

Общество и политика

Приоритет на "Воля" е борбата с мизерията

Партия  "Воля" настоява за повишаване на стандарта на хората и намаляване на корупцията. Това заяви Пламен Христов  от трибуната на Народното събрание в декларация от името на групата за новия политически сезон. 

"Непримирими сме към всички опити да се прокарват лобистки или вредни за народа закони, с особено внимание ще следим мерките за подпомагане на малкия и среден бизнес, ще бъдем особено активни и по бюджет 2018 г. През изминалата сесия се наслушахме на упреци между ляво и дясно кой какви щети е нанесъл на страната в своето управление, ясно е, че си знаете греховете и не пропускате да си ги напомните, но ако и сега започнем така, парламентът ще остане институцията с най-нисък рейтинг, а това нас от "Воля" ни притеснява, обясни Христов.

Той подчерта, че според статистиката хората нямат пари да посрещат всекидневните си нужди, години наред оцеляват, мизерията трайно се е  настанила в домовете на голяма част от семействата. Христов отбеляза, че и тази есен много хора от страната ще се насочат към столицата в търсене на работа, защото не се мисли за развитието на регионите.

Facebook logo
Бъдете с нас и във