Банкеръ Daily

Общество и политика

Президентът коментира показания от Ицо Хазарта среден пръст

Президентът Румен Радев напомни на депутатите, че с всичките си действия изразяват отношението си към българските граждани.

Държавният глава коментира поведението на народния представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров - Ицо Хазарта, който вчера направи неприличен жест в пленарната зала.

"Нашият парламент се е нагледал на какво ли не. Тук не става въпрос за средени пръсти. Става въпрос за цялостно поведение и отношение вътре в парламента. Нашите народни представители не трябва да забравят, че с всичките си действия, с начина, по който изглеждат, с начина, по който говорят, те изразяват отношението си към българските граждани", посочи Радев.

Вчера депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, показа неприличен жест по време на пленарното заседание. 

Той направи това на фона на плакатите "Оставка", които държаха депутатите от ГЕРБ-СДС по време на изслушването на вицепремиера Калина Констанститнова. 

Петров беше забелязан от народния представител от ГЕРБ-СДС Маноил Манев, който поиска от председателстващия заседанието Мирослав Иванов да го санкционира.

"Опитвам се да бъда на нивото на старите ми колеги от ГЕРБ и се държа по техния начин. Благодаря за вниманието", заяви Петров пред журналисти в кулоарите на парламента.

Facebook logo
Бъдете с нас и във