Банкеръ Daily

Общество и политика

Прездентът Радев свиква заседание на КСНС

Президентът Румен Радев свиква на 16 август от 14.00 часа на „Дондуков“ 2 заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). 

Темата е „Необходими финансови мерки за преодоляване на потенциална здравна и социално-икономическа криза от пандемията от COVID–19. Мерки за противодействие на засиления миграционен натиск през границата на Република България с Република Турция“. 

Очевидно това са тревожните и важни теми за президзасиления мигрантски натиск.ента Румен Радев. С просто око се вижда, че те са в дисонанс с това, с което се занимава парламентът през последните седмици. Факт е, че откакто е започнало работа 46-ото Народното събрание не е приело нито един закон, който е важен за живота на хората в страната. Основното, което е прави, е да изслушва министри по различни теми. В същото време изключителната необходимост от актуализация на бюджета за тази години чака. Тя е нужна, за да може да се индексират пенсиите и да се предвидят средства за медиците при посрещане на нова пандемична вълна от коронавируса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във