Банкеръ Daily

Общество и политика

Предизборната кампания на ГЕРБ ще струва 4 млн. лева

Предизборната кампания на ГЕРБ ще струва около 4 млн. лева, съобщи заместник-председателят и шеф на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Плакатите на ГЕРБ за кампанията за местния вот са с различни послания към избирателите в зависимост от това кой управлява съответното населено място и какви резултати е постигнал. В останалите градове градовете и селата, където ГЕРБ не управлява, партията ще заложи на слогана - "Време е". 

Цветанов обеща партията му да води толерантна и градивна кампания, като единственият сблъсък ще е на идейна основа. ГЕРБ ще заложи и на кампания лице в лице. 

В листите на ГЕРБ има представители на всички категории от нашето общество, всички браншове, професии. Така гарантираме представителността на цялото общество, увериха хората на Бойко Борисов.

За кампанията партията пуска и приложения за Андроид и за Гугъл+. Приложенията за телефони и таблети ще предават новини в реално време за кампанията. ГЕРБ нямало да залага "тролове" в интернет, които да пишат позитивни коментари в подкрепа на партията.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във