Банкеръ Daily

Общество и политика

Празникът "Том и Джери‘‘ ще върне децата към спорта

Детски спортен празник  "Том и Джери‘‘ 2019 се организира за девета поредна година. Спортното събитие е насочено към  децата в нашия град.  Главната идея на детския празник и турнир под мотото “Да върнем децата към спорта“е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най- ранна възраст.
 
В празника ще бъдат представени художествена гимнастика, спортни танци,  народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика и турнир по футбол.
 
Детски празник "Том и Джери‘‘ 2019 ще се проведе в зала "Сиконко"  в София на 19 и 26 май, 1 и 2 юни от 9.00 часа. Очаква се да  присъстват  над  8000 гости и деца. Поканени за откриването на събитието са много популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта.

В инициативата участие ще вземат и деца от домове за сираци. Тази година организирането на  празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на генералните спонсори на събитието едни от най-големите производители на вафли и бисквити в България ‘‘Боровец“ и "Day&Night", Министерство на Физическото Възпитание и Спорта, Българска Асоциация Спорт за Всички, Български Футболен Съюз, Сокове ‘‘Флорина‘‘- производители на Плодова Напитка Fresh Premium, ‘‘БОДУ –СОТ‘‘,  Карамелени и медени вафли ‘‘Нелис‘‘ и  Езиков център ‘‘Бизи‘‘.
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във