Банкеръ Daily

Дани Каназирева:

Правилният път е стабилно дясно проевропейско правителство

Избраната за народен представител от ГЕРБ Дани Каназирева, която до момента беше областен управител на Пловдив заяви, че партията е безспорният  победител от вота на 4 април и затова е длъжна да предложи кабинет и председател на Народното събрания

По думите ѝ ГЕРБ няма притеснения от евентуални нови избори, нито пък от това да бъде опозиция. 

Според Каназирева правилният път е стабилно дясно проевропейско правителство, което да даде сигурност на обществото в следващите месеци, защото предстои преодоляване не само на здравната криза, но и на икономическите последици от нея.

"Единственото, което чуваме в момента, е силно надвикване. Надявам се това да свърши и да станем свидетели на разумни предложения", подчерта Каназирева.

"Интересно ми е също да чуя тези хора, които бяха избрани и имат претенции да се заявяват като победители, което за мен е абсолютно неадекватно, какви са им приоритетите, дори и на регионално ниво. Имаме - разбира се, няма как да пропуснем, нов субект, който обаче до този момент като водещ само задава въпроси. Вече е време да започне да дава и отговори", добави тя.

"Моята работа ще бъде публична и ще продължа да се срещам с граждани", каза още Каназирева. 

Тя допълни, че като депутат ще продължи внимателно да следи какво се случва с кариерите над Белащица, биоцентралата в Труд и проблема с водата в Брестовица, за да отстоява обществения интерес.

Facebook logo
Бъдете с нас и във