Банкеръ Daily

Общество и политика

Подслушваните политици са 82-ма, твърди Хаджигенов

Николай Хаджигенов

Адвокат Николай Хаджигенов, съпредседател на партията „Изправи се! Мутри вън!", обяви, че 82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от БСП. 

"СРС-та са били прилагани както по време на протестите, така и преди изборите. Разрешения за подслушванията са издавани от Специализирания наказателен съд", коментира Хаджигенов пред Нова телевизия. 

По думите му със сигурност и самият той е сред подслушваните политици. „Работили са три служби – ГДБОП, ДАНС и "Вътрешна сигурност". Всеки мобилен оператор има служител по сигурността, който държи топли отношения с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена формална законност", каза Хаджигенов.

„Откакто ГЕРБ са на власт, всички руски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са руските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев беше личната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти - подслушване, щраква с пръсти - шпиони. Нека да не забравяме, че независимият главен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният главен прокурор пък му говори на шефе. Тази лична вълшебна пръчица трябваше да си отиде", заяви съпредседателят на .„Изправи се! Мутри вън!" относно отстранения шеф на ДАНС.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във