Банкеръ Daily

Общество и политика

Пиарът на Борисов: Божков доведе шефа на bTV в централата на ГЕРБ

Снимка - Севделина Арнаудова, Фейсбук

Ръководителят на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова отговори на публикацията във Фейсбук на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

По-рано днес хазартният бос настоя премиерът Бойко Борисов да обясни защо е пращал пиарката си ежемесечно в кабинета му.

Също в социалната мрежа последва и отговорът на Арнаудова:

 "От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!", гласи публикацията на пиарката на кабинета. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във