Банкеръ Daily

Общество и политика

Петър Москов ще прави партия и ще търси подкрепата на Валери Симеонов

Бившият здравен министър Петър Москов ще представи новия си десен проект в началото на 2019 г. Връщане към консервативната норма в икономиката, обществото и културата ще е основна цел на новия проект. 

"Виждам съюзници в патриотичните формации, които не прикриват социалистически възгледи под понятието патриотизъм. Сред съюзниците може да са ВМРО и Валери Симеонов, но не и "Атака", коментира Москов пред Би Ти Ви.

"Не зная какви ще бъдат целите и пътищата на Валери Симеонов, зная, че с група съмишленици твърдим, че в България няма политическа сила, която да застане на позициите на дясната консервативна истина за понятие  за нормата.", обясни той. 

Бившият здравен министър обясни, че в момента държавата е заменена „от квазиполитически организации, които защитават нечии права”, а  „Атака” е като „отровен двойник на всичко смислено”. Според него  "Демократична България" е "още от същото". Но все пак пожела успех на ДСБ и обясни, че тази либерална линия има своите привърженици и трябва да бъде защитавана.

По думите му проблемите на Обединени патриоти са същите, като на старата десници - несъвместими политически партии и хора отиват заедно на избори, за да получат един резултат.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във