Банкеръ Daily

Общество и политика

Петков и Нинова проведоха непланирана среща в парламента

Кирил Петков и Корнелия Нинова проведоха непланирана среща в стаята на ПГ на "БСП за България" в парламента. Срещата била по настояване на Петков.

Дотук се стигна, след като Корнелия Нинова вчера обяви, че БСП спират преговорите с ПП заради изгонването на 70 руски дипломати.

Продължихме разговора и това, което трябваше да стане ясно, е, че няма еднолично решение за изгонването на дипломатите. Видя се, че периодът е започнал от март, каза след срещата Кирил Петков, цитиран от БНТ.

Единствената грешка, която може би допуснах, е комуникационното представяне на събитията. Трябваше да излезе от и в съответствие с институциите, които са работили по тази теза. Това беше диалогът и той продължава, заяви Петков.

Има неопределими неща, които трябва да преодолеем. Най-важното според него е, че не трябва да се измества най-важният фокус - икономическото състояние и антикорупционната тема.

По-рано днес Нинова каза в ефира на Нова телевизия, че снощи Кирил Петков е поискал среща с БСП, която ще се състои днес.

Вчера Корнелия Нинова обяви, че БСП спира преговорите с "Продължаваме Промяната" за правителство след експулсирането на 70 руски дипломати от страната. Тя посочи, че от БСП ще се върнат на масата за преговорите само, ако от ПП предложат друг кандидат за премиер.

Facebook logo
Бъдете с нас и във