Банкеръ Daily

Общество и политика

Патриотите още са в готовност да съставят кабинет

Председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов гледа спокойно на решението на Реформаторите да върнат мандата. В кулоарите на Народното събрание той обаче заяви, че Патриотичният фронт все още са готови да се опитат да съставят кабинет в рамките на този парламент.

Според лидера на НФСБ имало европейско ембарго мандат да се даде на Патриотите. Още една възможност е пропиляна, съжалява той. Валери Симеонов настоя да се удължи животът на 43-тото народно събрание и да продължи стабилността на страната.

По-добре добро за България, отколкото добро за Обединени патриоти - с тези думи Симеонов даде заявка, че е готов да прави правителство в името на стабилността на страната.

Добре дошли на предсрочни избори, ние сме готови, повишаваме подкрепата си, отчете още той. Патриотите са готови да търсят подкрепа за ново правителство от всички български партии. Като кошмарен сън Валери Симеонов определи възможността да управляват ДПС и БСП. Това ще бъде кошмар за България, изтъкна той.

Въпреки това Патриотичният фронт нямало да си направят харакири, ако Росен Плевнелиев връчи третия мандат на ДПС. Стягаме редиците за бой, закани се патриотът.

Не трябвало да има служебен кабинет за три седмици. Трябва да си идиот, за да го искаш или да мразиш България, смята Симеонов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във