Банкеръ Daily

Общество и политика

Партия Средна европейска класа влезе в коалиция с Обединени патриоти

Политическа партия „Средна европейска класа” (СЕК) се присъедини официално към коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ за участие в изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

Документите за включването на СЕК към състава на патриотичната коалиция бяха внесени в Централната избирателна комисия от заместник-председателя на ПП НФСБ Данчо Хаджиев, председателя на ПП СЕК Георги Манев и популярната българска поп-певица Кристина Димитрова – член на Изпълнителния комитет на ПП СЕК.

"Цел номер едно за патриотите ще е повишение на минималната пенсия заедно с покачване равнището на всички пенсии в страната, защото положението е катастрофално”, заяви зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

Певицата Кристина Димитрова заяви, че през последните няколко години работят успешно с Патриотичния фронт, имат пълно доверие на Обединени патриоти и смята, че като популярно лице би подпомогнала идеите и целите на коалицията в областта на културата и изкуствата да достигнат по-лесно до народа. 
 

Facebook logo
Бъдете с нас и във