Банкеръ Daily

Общество и политика

"Отровното трио" подготвя "Велико народно въстание II"

"На 10.09, четвъртък, всички свободни българи се вдигаме отново на Велико народно въстание II пред бившия Партиен дом на Ларгото в София от 08:00. Пуснете си отпуск. Повикайте ваши приятели, близки и колеги. Важно е за всички нас!

Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България!

Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим "кървавата сряда". Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв."  Това гласи описанието на събитието, обявено за следващия четвъртък. Организаторите отново са "Отровното трио" - адвокат Николай Хаджигенов, пиарът Арман Бабикян и скулпторът проф. Велислав Минеков.

На 2 септември се проведе първото "Великото народно въстание" - 56-ият ден от антиправителствените протести в страната. Датата беше белязана от сблъсъци между демонстрантите и полицията и завърши с множество арести. 

Същия ден от ГЕРБ успяха да съберат нужните 120 депутатски подписа, за да внесат проекта си за нова конституция в Народното събрание. Предстоят поне 2 месеца парламентарни обсъждания на проекта. Няколко пъти през последните дни управляващите дадоха да се разбере, че оставката на кабинета на е в дневния им ред.

Facebook logo
Бъдете с нас и във