Банкеръ Daily

Общество и политика

„Отровното трио” изпрати апел до партиите, синдикатите и НПО за гражданско неподчинение

„Отровното трио” – проф. Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и политическият пиар Арман Бабикян, изпрати апел до президента на Републиката, председателите на политически партии, председателите на синдикатите, на неправителствени организации и граждански сдружения, да призоват членовете и симпатизантите си за гражданско неподчинение, ако  наистина искат „да свалим режима на Пеевски – Борисов – Гешев и производните им”. Проявата е насрочена за 29 юли, сряда. Тя предвижда блокиране на цялата страна и национален митинг.

 

Ето какво се казва в призива на тримата интелектуалци:

Госпожи и Господа,

дойде моментът да застанем едни до други, за да преборим корупцията във властта и да възстановим върховенството на правото.

Ако искате наистина да свалим режима на Пеевски – Борисов – Гешев и производните им, призовете членовете и симпатизантите си за гражданско неподчинение.

Единственият законен и мирен начин протестът да постигне целите си:

1. Оставка на правителството

2. Оставка на главния прокурор

3. Максимално честни и прозрачни избори с дистанционно гласуване

4. Промяна на Конституцията (изцяло нова Конституция)

е чрез масово, гражданско неподчинение.

Заедно ще унищожим диктатурата и ще създадем възможност на гражданите да гласуват дистанционно, максимално честно и прозрачно.

Призовете публично за гражданско неподчинение от името на организациите, които представлявате за блокиране на цялата страна на 29.07.2020г. (сряда), както и за участие в национален митинг – протест в София от 19.00ч. същия ден.

Всички останали да упражнят правото си на гражданско неподчинение в цялата страна!

Заедно можем всичко!

Проф. Велислав Минеков
Арман Бабикян
Николай Хаджигенов

Facebook logo
Бъдете с нас и във