Банкеръ Daily

Корнелия Нинова

От изборите вътре в БСП зависят процесите в страната догодина

"Дадохме властта на членовете на БСП. Вярвам в имунната система на партията."  Това заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова, която бе в Казанлък и се срещна с общинския съвет на БСП в града.

На срещата бяха обсъдени икономическите и социални мерки, които предлага партията за преодоляване на последиците от кризата, причинена от COVID-19.

Лидерът на столетницата изтъкна, че европейските средства, които ще получи България, трябва да послужат за финансиране на нов модел на здравеопазване. Червената партия има и план за възстановяване на икономиката, като акцентът му са инвестиции в българските производство и земеделие.

На срещата беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания, както и прекият избор на председател на БСП.

“От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната. За мен е важно, че дадохме властта в ръцете на партийните членове. Вярвам във вашата мъдрост. Винаги в тежки ситуации е сработвала имунната система на партията и нейните членове са я стабилизирали. Знам, че и сега ще бъде така", подчерта Нинова.

 "За нас е очевидна компроматната война, която се води срещу БСП и вас лично. За пръв път в историята на партията някой председател дава право на всеки член да избира пряко и ние няма да отстъпим от това", посочи общинският председател Румяна Друмева.

В срещата взеха участие и депутатите Георги Гьоков, Иван Ченчев и Румен Георгиев, както и областният председател на БСП- Стара Загора Румяна Динева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във