Банкеръ Daily

Общество и политика

Основният лобист на Сараите в правителството е Борисов, смята Атанас Атанасов

"Основният лобист на Сараите в правителството е Борисов. Той е доказал, че е много добър политически илюзионист и имитатор. За пореден път се опитва да ни излъже, като имитира разграничаване от Сараите, изваждайки тримата министри, за които има информация, че са посочени от Сараите". Това каза пред БНР съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов. Според него премиерът "се е охрабрил" от вчера до днес.

"Хората на площада казват, че искат оставка на Борисов и Гешев заради липса на борба с корупцията и наличие на корупция. Протестът не е удовлетворен от тези маневри, схваща какви опити се правят и няма да приключи", посочи Атанасов.

Съпредседателят на "Демократична България" коментира, че Бойко Борисов и "неговата кохорта" имат много сериозен страх от служебно правителство на Румен Радев. "Защото сега президентът вече е наясно и заявява твърдост срещу правителството на Борисов и срещу тези, които днес управляват. Едно служебно правителство би могло да извади на показ много корупционни далавери на сега управляващите", посочи той.

По думите на Атанасов сигналите от Вашингтон по отношение на газопровода „Турски поток” са много сериозни и ще дойде време, когато Борисов ще трябва да отговаря защо са закопани 2,5 милиарда лева в земята, а тези тръби ще останат празни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във