Банкеръ Daily

Общество и политика

Още една от верните на Кирил Петков дами е извън листите на ПП

"За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност да продължа да се занимавам с политика", пише във фейсбук Яна Балникова. 

На последните избори Балникова влезе в Народното събрание от листата на "Продължаваме промяната" в Габрово, а след като Кирил Петков стана премиер го последва като съветник в Министерски съвет и изостави депутатското място.

"Заради моето излизане от политиката се налага и изборът на нов водач на листата на "Продължаваме промяната" за област Габрово. С интерес следя какво ще е окончателното решение на ръководството на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам:

- тя да включва хора, които са от град Габорво

- интересите на областта да бъдат адекватно защитавани!

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и подкрепата през изминалата година", пише още Яна Балникова. 

Вчера стана ясно, че Лена Бориславова няма да е в тези листи - решението е взела още преди два месеца, а мотивът - не желае да фокусира атаки, които да навредят на партията.

Засега се очаква листата на ПП в Габрово да води Радостин Василев, който бе спортен министър в кабинета "Петков" от квотата на "Има такъв народ", но после напусна партията на Слави Трифонов. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във