Банкеръ Daily

Общество и политика

Още един депутат от ДПС напусна парламента

Още един депутат на ДПС се отказа от мястото си в 44-тото Народно събрание. От Движението съобщиха, че Дурхан Мустафа е депозирал заявление за прекратяване пълномощията на народен представител.
 
"Като човек, постигал изборни победи в екип и с честно състезание, днес не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народното събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас", посочва Дурхан Мустафа в изявлението си до пресцентъра на партията.

Той посочва, че остава в ДПС като член на Централното оперативно бюро и като част от ръководството на партията ще продължава да отстоява ценностите, които вярва, че трябва да присъстват в политиката.
 
Дългогодишният депутат от движението Камен Костадинов се отказа от мястото си в парламента, заради пренареждане на листата в Бургас. Причината беше в избора на гласоподавателите на ДПС, които отбелязаха в бюлетината номера на партията и номера на Ангел Исаев, подреден под същия номер в листата. От ДПС поискаха Исаев да се откаже от депутатското си място, но той отказа и така се стигна до оставката на Камен Костадинов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във