Банкеръ Daily

Александър Симов:

Още две такива изяви на Панов и няма да го изберат и за домоуправител

Бившият депутат от "БСП за България" Александър Симов направи остър коментар във Фейсбук във връзка с телевизионните изяви на кандидатът за президент Лозан Панов.

Ето какво написа Александър Симов:

"Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат дори и за домоуправител на някоя панелка в "Надежда"... Късно вечерта снощи се престраших да изгледам цялото му синьо-зелено участие в БНТ вчера и все едно ме вкараха в пиеса на Бекет. Водещата го пита разни неща, но Лозан Панов си караше по списъка с опорни точки и назубрени клишета. И понеже пред нас имаме абсолютно монотематичен кандидат оказа се, че единственият проблем на страната е правосъдието. Което (първи ще призная) е добър пълнеж за 6-7 минути разговор, но оттам-нататък се превръща в средновековно мъчение понеже има сравнително малък на брой начини да кажеш "съдебна реформа" и "Гешев е мръсник".

Тоест - Панов се очертава като тотален господар на космическата скука в надпреварата и съм убеден, че дори феновете му знаят, че ще е точно така. А в момента, в който разтърсващо обяви ГЕРБ и ДБ за "естествени партньори" знаех, че гледам най-зрелищното телевизионно сепуко в историята. Време е десните да си признаят нещо. Лозан Панов е кандидат, който звучи прекрасно на хартия, но в реалността е като комикс. Идеята за Лозан Панов е по-добра от самия Лозан Панов и това е телевизионната трагедия на градското дясно", пише Симов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във