Банкеръ Daily

Общество и политика

Областен управител напусна "Атака" с обвинения, че е ял бой от бивши съпартийци

Областният управител на Софийска област Илиян Тодоров вече не е член на "Атака", обяви самият той и хвърли обвинения към бившите си съпартийци, че са стигнали до саморазправа с него. 

"Аз съм в болничен, с патерици съм. Те ме бяха извикали, явно по предварителна уговорка. Това е планирано от дълго време, дори ми скочиха на бой", разказва Тодоров, който даде заявка, че може да се раздели и поста на областен управител. 

"Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация, направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят. Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение", се казва в официалната позиция на областния управител. 

Тодоров бе един от най-верните хора на лидера Волен Сидеров. Тодоров беше редом с него по време на скандала пред НАТФИЗ в нощта на местните избори на 25 октомври 2015 година.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във