Банкеръ Daily

Общество и политика

Нинова тръгва на обиколки из страната

Ръководството на БСП ще проведе срещи със симпатизанти в 28-те области на страната, обяви лидерът Корнелия Нинова. По време на обиколките левицата ще представи пред гражданите законопроектите, които ще внесе в парламента, в изпълнение на предизборната си програма.

"Всичко, което правим в Народното събрание, е в защита правата на работещи, земеделци, малък и среден бизнес, учители, възрастните и младите хора. Всяко наше действие трябва да има подкрепата им. Този един милион българи, които ни вярват, трябва да усещат, че ние ги представляваме и няма да отстъпим от това, което сме обещали", посочи Нинова.

Освен това ръководството на Столетницата ще се запознае с проблемите на всяка община, обясни тя.

"Обиколките започват от област Пазарджик, ще се срещнем с малки земеделски производители, пред които ще бъде представен законът за храните в защита на българското производство. Ще има и разговор със специалисти в сектор гори за набелязване на мерки, с които да спре унищожаването на българската гора, които БСП да внесе в парламента. Всички срещи са открити и всички граждани могат да се чувстват поканени на тях. Графикът ще бъде публично обявен. По-късно тази вечер, в Батак, заедно с президента Радев ще се включим в честванията, посветени на Априлската епопея", добави Корнелия Нинова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във