Банкеръ Daily

Общество и политика

Нинова не се чувства бламирана

Регистрирахме една силна листа с ярки хора и политически, и граждански ангажирани. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии след регистрацията в ЦИК на коалиция "БСП за България" за евровота. 

"Тръгваме за победа на изборите. Не се чувствам бламирана. В нашата партия ще има такива дебати и спорове, които ще са достатъчно дълги, за да докажат, че сме демократична партия", подчерта Нинова и допълни, че на евроизборите не се борят за бройки, а за това да бъдат първа политическа сила..

Лидерът на социалистите обясни, че кандидатите в листата на БСП са хора, които са се доказали в професионалния си път и винаги са защитавали българския интерес. Тя изтъкна, че там има финансисти, лекари, хора от образователната система, такива, които са работили по европейски фондове и други.

"Искаме да получим най-голямо доверие от българските граждани. Чрез победа на европейските избори искаме да постигнем промяна тук с предсрочни парламентарни избори и ново доверие от народа към политическите партии", подчерта Нинова. По думите й БСП гледа на предстоящите избори като на вот на недоверие към управлението в България.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във