Банкеръ Daily

Михаил Миков:

Нинова не е свещена крава, като я вика прокуратурата, ще отиде

Корнелия Нинова не е свещена крава. Като я вика прокуратурата, ще отиде. И мен ме е викала прокуратурата, отивам и това е. Добър пример се дава на гражданите как да се държат с институциите от един политик.

Това заяви бившият председател на БСП и парламента Михаил Миков, който коментира днешната размяна на реплики между Корнелия Нинова и Кирил Добрев. 

"Според мен тази истерична реакция на Нинова се дължи на резултатите от изборите и е опит да се отмести погледа от трагичното състояние на БСП. Смешна работа. Кирил Добрев докара Корнелия Нинова в БСП и тя после го изгони. Проблемът на БСП е, че за последните четири избора загуби повече от 200 000 гласоподаватели. За първи път БСП не взима мандат във Видин. Това са големите въпроси - кой ще представлява левите хора и защо БСП вече не е първостепенен играч и партия. Лявото, представлявано от БСП, е в много лош вид. Колектвиното ръководство на БСП бе унищожено и Нинова започна да ръководи еднолично партията", добави Миков. 

"В България политиката отдавна е подменена от лични интереси и договорки между персонажи. Какво означава оферта на Борисов за преговори и контактни групи? Това да не е пазар. Избирателите ясно казаха, че не вярват на политиците като не гласуваха. С този си акт те показаха своето отвращение от политическата класа. 2/3 от българските граждани не гласуваха и това е големият проблем и на спечелилите, и на изгубилите изборите", заяви Михаил Миков по повод отправеното днес предложение от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за провеждане на преговори за формиране на ново правителство.   

Facebook logo
Бъдете с нас и във