Банкеръ Daily

Общество и политика

Николина Чакърдъкова: Не съм брошка на ревера на Първанов

Народната певица Николина Чакърдъкова заяви, че първоначално е отказала предложението на бившия държавен глава Георги Първанов за начало на политическата й дейност. В последствие е приела тъй като се радва на доверието на сънародниците си, а само по този начин може да допринесе за подобряване на живота им. Певицата ще се бори за промяна на наложилата се тенденция - депутатите да гледат само собственото си благоденствие и да са забравили за обикновените хора.

"Аз съм човек, който уважава Георги Първанов като политик и човек. Но в никакъв случай не бих приела да бъда просто една брошка на ревера му. Именно затова, когато той ме покани да станаводач на листата в Благоевград, аз му отказах", каза народната певица пред Би Ти Ви. Тя допълни още, че местните организации на АБВ в Благоевград и неправителствените организации единодушно са я подкрепили.

Според Чакърдъкова , в момента българският народ е пред избор - дали да продължи да живеем както досега или да поеме курс на промяна, като визира управлението на страната. "Трябва хората да не се отказват и отчайват, а трябва да продължат да търсят личностите, които имат план и идеи как да изкаратдържавата от кризата, в която се намира от толкова години", апелира тя.

Facebook logo
Бъдете с нас и във