Банкеръ Daily

Общество и политика

Николай Хаджигенов избра да е депутат от София

Мария Капон

Съпредседателят на коалиция "Изправи се! Мутри, вън!" Николай Хаджигенов избра да е депутат от 25 МИР - София и отстъпи мандата си в Пловдив, където водеше листата, на председателя на Единна народна партия Мария Капон, която беше втора. Хаджигенов съобщава това на страницата си във Фейсбук, като обещава да работи за интересите на родния си град.

„Той казва, че Пловдив има нова придобивка. И това е един мандат в повече, въпреки че не е реален, а е формален, но ние двамата ще имаме приемни, всичко ще правим заедно и той ще остане депутат от Пловдив“, коментира Мария Капон. Тя изрази увереност, че въпреки вчерашния спор между Хаджигенов и другия съпредседател Мая Манолова, парламентарна група на "Изправи се! Мутри, вън!" ще бъде съставена.

„Не само ще има, със сигурност ще работя за силна, ефективна парламентарна група, дори да е за един ден. Няма никакво значение, защото нас от избори не ни е страх, но аз ще работя да има най-силната парламентарна група, независимо колко народни представители има! Бъдете убедени, ще ви изненадаме!“, заяви Мария Капон.

Междувременно лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов призова "Има такъв народ" да върне мандата за съставяне на правителство, за да спази обещанията си и да се върви към предсрочни избори.

Facebook logo
Бъдете с нас и във