Банкеръ Daily

Общество и политика

"Няма такава държава" представи екипа си по области и общини

На вече регистрирания сайт на партията "Няма такава държава" бяха публикувани имената и координатите на представителите на формацията в отделните области и общини. Активно се набират и членове на новата партия. Кандидатите трябва да изпратят автобиография. Единствените категорични условия за членство са българско гражданство и пълнолетие.

Засега централата на "Няма такава държава" не е обявила адрес в столицата. В същото време е започнала работа с хора не само в областни центрове, но и по-малки населени места. Повечето имена не са на популярни хора, но правят впечатление и имената на хора с дългогодишен политически опит.

В Пазарджик партията се представлява от настоящия общински съветник и кандидат за следващия Общински съвет Руди Синапов. През 2015-а той влезе в местния парламент от групата на Реформаторския блок, а на 27 октомври се явява като кандидат за съветник от коалиция "БСП за България".

В Хасково за "Няма такава държава" ще работи Денислав Димитров, който бе кандидат-депутат от "Движение 21" на Татяна Дончева.

В Смолян координатор е Асен Кехайов, който беше участник в "Шоуто на Слави", когато се правеха кастинги за политици.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във