Банкеръ Daily

Филип Станев:

Не управляваме заради некоректните ни партньори

​Мая Манолова съм я виждала многократно със Слави Трифонов, но не са били на тайни срещи. Доскоро Манолова и Трифонов бяха приятели в обществен план. Нито тя е искала нещо от него нито той от нея - водиха разговори за решението и да се кандидатира за кмет на София. Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента Филип Станев от "Има такъв народ". 

По-рано днес ИТН напуснаха пленарна зала, малко преди парламентът да гласува оттеглянето на Пламен Николов за поста министър-председател. 

"Предатели са, защото с действията ти те предадоха волята на хората, които протестираха сумати месеци, които искаха смяната на Борисов, неговия модел и на Иван Гешев. Това се случва не заради нас", категоричен бе той. 

"Имаме за цел да управляваме, засега не успяваме заради некоректните ни партньори. Суверенът дали да ни гласуват доверие?", завърши Станев. 

"Г- н Чолаков прекалява с емоционални си волеизявления", коментира той изказванията от зала на депутата от ГЕРБ. 

По-рано днес депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков обяви следното от парламентарната трибуна: "От ИТН казаха, че са тук, за да взривят системата. Припомнете си шестте въпроса, които искаха да вкарат в референдума. Аз не мога да си представя по-префинено заложена бомба под тази сграда. Не чувате ли как тази бомба цъка?"

„Мислехте, че те чегъртат ГЕРБ. Не виждате ли, че чегъртат вас? Дошло е време за опомняне“ категоричен беше той. „Надявам се да проявим малко смирение като ГЕРБ и да работим за страната“, завърши депутатът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във