Банкеръ Daily

Даниел Лорер:

Не е нормално бъдещето на държавата да е заложник на един сценарий

Не е нормално бъдещето на държавата да се превръща в заложник на един сценарий. Не е нормално коалиционна партия да напуска правителството в толкова важен момент за страната. Това заяви министърът на иновациите Даниел Лорер в ефира на БТВ.

„Ние сме коалиция от четири формации, но винаги давахме кредит на доверие на всички наши партньори. Това, за което се бяхме разбрали беше ясно - няма да има кражби. След 6 месеца заедно стигнахме до линията, където трябва да си кажем кой от коя страна е“, посочи той.

„Имахме много градивни, но и много напрегнати моменти. За нас работата в политиката не е сценарий, а работа в полза на българския народ“, подчерта министър Лорер.

„Разделителната линия е само отношението към корупцията. Ние ясно заявихме, че този бюджет за пътища е нереален. Посочихме доказала се личност, която е готова да оглави КПКОНПИ“, заяви министърът на иновациите в кабинета „Петков“.

„Темата Република Северна Македония е фалшива новина и тя се вадеше винаги, когато трябваше да се отклони вниманието на хората от важните теми за обществото“, смята той.

Даниел Лорер призова изтеглените министри да подадат оставки, за да се назначат нови хора и работата да продължи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във