Банкеръ Daily

Общество и политика

Младите от БСП ще имат собствено предаване по партийната телевизия

S 250 55b81ed5 ed24 4f77 a678 9f76736ba7bd

По покана на председателя на българските социалисти Корнелия Нинова  новата генерация в редиците на партията ще има ефирно време в национален мащаб. Лидерът на БСП обяви, че след разговори с актива на Младежкото обединение и ръководството на БСТВ преди седмица- концепцията е готова да бъде реализирана в телевизионна премиера. 

Тв проектът е готов от месеци, сподели Николай Бериевски, председател на Младежкото обединение, а теми като политики за младежта, социална справедливост, заетост, доходи, благотворителни инициативи и екология ще бъдат само част от представяните на живо с гости от цялата страна. Концепцията на предаването е динамична и ще търпи обогатяване според потребностите на аудиторията не само чрез алтернативна информация, но и чрез гледни точки. 

Очаква се авторското предаване на Младежкото обединение на БСП да стартира заедно с новата програмна схема на телевизията.

БСТВ продължава да се утвърждава като свободна трибуна на словото. Приносът на младите социалисти в програмата на БСТВ е възможност не само за изява на младите хора в ефир, какъвто сегмент липсва в родния тв ефир, но и ще даде възможност за свежи идеи, инициативи и активности, както и място за споделяне на визионерски концепции, смятат ръководителите на обединението.

Вчера от Младежкото обединение изпратика писмо до членовете на Националния съвет на БСП, в което призоваха лидерката Корнелия Нинова да спре съкращенията на служители на "Позитано" 20. Ден по-рано тя съкрати петима души от Организационния отдел с аргумента, че няма пари поради намалените и спрени партийни субсидии по време на извънредното положение. Източници от централата обаче припомниха, че въпреки безпаричието Нинова продължава да издържа БСТВ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във